Elérhetőségek

Szent Kristóf Patika

Cím: 8800 Nagykanizsa,
Erzsébet tér 8/2
Telefon:
0693/510-151
Mobil:
0630/3966-455
E-mail:
szentkristofec@gmail.com
Ügyelet

Ügyelet

A gyógyszertárak nyitvatartását, és ügyeleti nyitvatartását az alábbi linken tekintheti meg:

https://patikavilag.hu/

Nyitvatartás

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek: 6.00 - 22.00

Szombat: 7.00 - 13.00

Vasárnap: ZárvaSajtóközlemény


Cégünk, a Szent Kristóf Egészségcentrum Kft  „Magisztrális bőrápolási termékcsalád fejlesztése a Szent Kristóf Patikában” című 2020-1.1.1-KKV-START-2020-00057 azonosítószámú pályázata a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból 11 199 994 Ft, azaz tizenegymillió-százkilencvenkilencezer-kilencszázkilencvennégy forint összegű vissza nem térítendő támogatásban részesül.

A projekt megvalósításával egy új bőrápolási termékcsaládot tervezünk a piacra vinni. Olyan hiánypótló termékek kifejlesztése a célunk, amelyek összetétele és elkészítése professzionális hatással és gyógyszerészeti egyetem által bevizsgált minőséggel rendelkezik, mind emellett mégis szelíden, és hatékonyan irányítja, és vezeti vissza a szervezetet a normális bőrfelszín kialakítására, gyógyulására. A tervezett fejlesztésünkkel olyan termékkínálatot szeretnénk kialakítani, ami kisgyermekkortól az időskorig végigkíséri a vásárlóink életútját. Ez az adott életkorban bőrápolást és a jelentkező bőrproblémák kezelését jelenti. Az általunk tervezett és gyógyszertári minőségben előállított készítmények laboratóriumi tisztaságú alapanyagokból folyamatosan ellenőrzött körülmények között kerülnek összeállításra. Az eddigiekhez képest az új készítmények különlegessége abban rejlik, hogy mikro-, makro elemekkel és gyógynövénykivonatokkal növeljük meg a hatékonyságukat. A Pécsi Gyógyszerészeti Tudományegyetem gyógyszer technológiai laboratóriumát kérjük fel, hogy az általunk elkészített termékeket minőségbiztosítási és stabilitási szempontok alapján bevizsgálja.  A termékeink csomagolására külön odafigyeléssel készülünk. Elsősorban természetbarát és újrahasznosított csomagolóanyagokat részesítünk előnyben. Készítményeinket egyedi dizájnelemekkel látnánk el, a helyi vásárlókon kívül webshopos terjesztéssel az egész ország területén szeretnénk célközönséget találni.

Tapasztalataink alapján, sok olyan ember fordul hozzánk bizalommal, akik máshol nem kapnak megfelelő segítséget, szakember, idő- vagy pénz hiánya miatt. Nem csak egy kenőcsöt, krémet kapnak tőlünk, hanem a megfelelő kezelési, tárolási, megelőzési lehetőségekről bővebb tájékoztatást. Végzettségünkből adódóan szaktudásunk legjavát tesszük bele az elkészítés, kiválasztás és az információk átadása során is.
Vissza az előző oldalra!
Szent Kristóf Patika - Magyar