Elérhetőségek

Szent Kristóf Patika

Cím: 8800 Nagykanizsa,
Erzsébet tér 8/2
Telefon:
0693/510-151
Mobil:
0630/3966-455
E-mail:
szentkristofec@gmail.com
Ügyelet

Ügyelet

A gyógyszertárak nyitvatartását, és ügyeleti nyitvatartását az alábbi linken tekintheti meg:

https://patikavilag.hu/

Nyitvatartás

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek: 6.00 - 20.00

Szombat: 7.00 - 13.00

Vasárnap: ZárvaGINOP Plusz-3.2.1-21. támogatás


Sajtóközlemény

a GINOP Plusz-3.2.1-21 – A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül című kiemelt projektünkről

 

Vállalkozásunk a Szent Kristóf Egészségcentrum Kft 202. októberében a GINOP Plusz-3.2.1-21 „A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és
termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül” elnevezésű munkaerőpiaci
programban munkaerőpiaci alkalmazkodás támogatás jogcímen összesen 5 701 265 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült az Európai Szociális Alap+ és Magyarország költségvetése társfinanszírozásban.

A program keretein belül dolgozóink informatikai szoftvertudásának, valamint soft skill készségeinek fejlesztése történik. A tanfolyamok munkaidő alatt zajlanak 2022. novemberétől 2024. márciusáig. Az alábbi képzések indulnak egymás után:

Daxa-officinai és irodai szoftver-IKT-képzés célja: az új patikai szoftverünk eredményes és hibátlan felhasználó szintű alkalmazása. Dolgozóink a tanfolyam alatt a gyógyszerkiadás és az eladások során alkalmazott, valamint az egyéb gyógyszertári dokumentáció elektronikus használatát sajátítják el, idesorolva az EESZT, a HUMVO, a készletgazdálkodás és pénzügyi modulok alkalmazását is.

A Hatékony ügyfélszolgálati kommunikáció tréningünk célja, hogy munkatársaink olyan kommunikációs technikákat ismerjenek meg és sajátítsanak el, amelyek megkönnyítik a mindennapi kapcsolattartást a betegeinkkel, vásárlóinkkal, egymással és más egészségügyi szakszemélyzettel. Az asszertív és erőszakmentes kommunkáció gyakorlása mellett külön figyelmet fordítunk a fogyatékkal élőkkel való konzultációra. A képzés során foglalkozunk különböző interkulturális kihívásokkal is. A tréning során a dolgozóink több önismereti modellel is megismerkednek, amelyek segítik a személyes soft skill készségeik fejlődését is.

Az induló Konfluktuskezelés a gyógyszerexpediálás során elnevezésű képzés célja, hogy dolgozóink minél konstuktívabban oldják meg a mindennapi életben előfordulő problémás helyzeteket a gyógyszereladás során úgy, hogy a résztvevők konfliktus és stresszkezelési kompetenciáját fejlesztjük. A tréning során az elméleti képzést szitációs gyakorlattal egészítjük ki, és így felkészülünk a lehetséges nehéz helyzetekre. Külön figyelmet fordítunk a nem együttműködő, rossz comliance-szű betegekkel való kapcsolattartásra, valamint az indulatos vagy kábítószeres, alkoholos befolyásoltság alatt álló páciensekkel való helyzetek megoldására. Igyekszünk felkészülni a végstádiumban lévő betegekkel és hozzátartozójukkal való beszélgetésekre is.

A Szituációs gyakorlatok terápiás csoportok szerint elnevezésű képzésünk célja, hogy dolgozóink képesek legyenek hatékony és gyümölcsöző együttműködésre egymással és a velük kapcsolatba kerülő emberekkel. A tréning elsődleges motívációja a csapatépítés, hogy a közösen végzett munka minél hatékonyabb legyen, úgy, hogy munkavégzés közben a csapat tagjaként megélt élet élmény-minőségű legyen.  Szeretnénk fejleszteni munkahelyünk visszajelzési kultúráját, valamint  az asszertivítást. A kurzus különlegessége, hogy a szituációs gyakorlatokba benonja a gyógyszerészeti szakmai ismeretek fejlesztését is, külön figyelmet fordítva a korszerű, modern gyógyászat  új eredményeire. A képzés alkalmain előkerüln a különböző terápiás csoportok ( pl. vérnyomáscsökkentőszerek, gyomor-bélrendszerre ható szerek stb.) gyógyszertani ismereteinek átismétlése, valamint az újdonságok megismerése.

Az egész projekt összeállításánál kiemelkedő célunk az volt, hogy egy jól működő munkacsoportot hozzunk létre, amely olyan eredményeket érhet el a közös tudás és az együttműködés áltel, amire az egyének önmagukban, elszigetelten dolgozva nem lennének képesek. A pályázati összeg elnyerésével meg tudjuk valósítani a terveinket.

A program tervezett befejezése 2024. március 6.

 

 
Vissza az előző oldalra!
Szent Kristóf Patika - Magyar