Elérhetőségek

Szent Kristóf Patika

Cím: 8800 Nagykanizsa,
Erzsébet tér 8/2
Telefon:
0693/510-151
Mobil:
0630/3966-455
E-mail:
szentkristofec@gmail.com
Ügyelet

Ügyelet

A gyógyszertárak nyitvatartását, és ügyeleti nyitvatartását az alábbi linken tekintheti meg:

https://patikavilag.hu/

Nyitvatartás

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek: 6.00 - 20.00

Szombat: 7.00 - 13.00

Vasárnap: ZárvaKKV-START-2020 támogatás


Záró sajtóközlemény:

Cégünk, a Szent Kristóf Egészségcentrum Kft „Magisztrális bőrápolási termékcsalád fejlesztése a Szent Kristóf Patikában” című 2020-1.1.1-KKV-START-2020-00057 azonosítószámú pályázata a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból 11 199 994 Ft, azaz tizenegymillió-százkilencvenkilencezer-kilencszázkilencvennégy forint összegű vissza nem térítendő támogatásban részesül.

A projekt megvalósításával egy új bőrápolási termékcsaládot terveztünk a piacra vinni. Olyan hiánypótló termékek kifejlesztése volt a célunk, amelyek összetétele és elkészítése professzionális hatással és gyógyszerészeti egyetem által bevizsgált minőséggel rendelkezik, mind emellett mégis szelíden, és hatékonyan irányítja, és vezeti vissza a szervezetet a normális bőrfelszín kialakítására, gyógyulására. A tervezett fejlesztésünkkel olyan termékkínálatot alakítottunk ki, ami kisgyermekkortól az időskorig végigkíséri a vásárlóink életútját. Ez az adott életkorban bőrápolást és a jelentkező bőrproblémák kezelését jelenti.

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alap támogatásával egy munkatársunk 2 évig teljes munkaidőben a termékcsalád fejlesztésével, vizsgálatával, a készítésüknek a kidolgozásával, a gyártás betanításával, felügyeletével, valamint a dokumentációk vezetésével és a marketing munkákkal tudott foglalkozni.

Az általunk tervezett és gyógyszertári minőségben előállított készítmények laboratóriumi tisztaságú alapanyagokból folyamatosan ellenőrzött körülmények között kerülnek összeállításra. Az eddigiekhez képest az új készítmények különlegessége abban rejlik, hogy mikro-, makro elemekkel és gyógynövénykivonatokkal növeljük meg a hatékonyságukat.

A Pécsi Gyógyszerészeti Tudományegyetem gyógyszer technológiai laboratóriumát kértük fel, hogy az általunk elkészített termékeket minőségbiztosítási és stabilitási szempontok alapján bevizsgálja.  A termékeink csomagolására külön odafigyeléssel készültünk. Készítményeinket egyedi dizájnelemekkel láttuk el.

Tapasztalataink alapján, sok olyan ember fordul hozzánk bizalommal, akik máshol nem kapnak megfelelő segítséget, szakember, idő- vagy pénz hiánya miatt. Nem csak egy kenőcsöt, krémet kapnak tőlünk, hanem a megfelelő kezelési, tárolási, megelőzési lehetőségekről bővebb tájékoztatást. Végzettségünkből adódóan szaktudásunk legjavát tesszük bele az elkészítés, kiválasztás és az információk átadása során is.

Az elkészült termékeinkről a MILLE MODIS feliratra kattintva tájékozódhat.
Vissza az előző oldalra!
Szent Kristóf Patika - Magyar